Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Γάλλοι πράκτορες ψάχνουν 2 τζιχαντιστές στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική ωστόσο έχουν εντείνει τις παρακολουθήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην Αθήνα και αλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο Γάλλων ειδικών έχει καταφτάσει στην Αθήνα και ήδη συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές αναζητώντας δύο πρόσωπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρόσωπα που αναζητούν οι Γάλλοι δεν σημαίνει ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που αναζητούν φαίνεται ότι αφορούν σε ημερομηνίες και τοποθεσίες που αφορούν στην μετακίνησή τους, χωρίς φυσικά να αποκλείεται πως θα υπάρξουν και έρευνες για επαφές με άτομα ή ακόμη και ομάδες ατόμων στην Ελλάδα.
Πρόσωπα και χώροι στη χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της πρωτεύουσας που ήδη έχουν καταγραφεί και παρακολουθούνται διακριτικά τα τελευταία 24ωρα έχουν μπει σε πραγματικό κλοιό. Στόχος η παρακολούθηση κινήσεων και επαφών έτσι ώστε να φανεί εάν υπάρχει όχι μόνο σχέση με ακραία στοιχεία, αλλά και πιθανότητα ενεργοποίησης δικτύων υποστήριξης ακραίων στοιχείων.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε