Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Μακρής: Σπαρακτικές φωνές στο σπίτι του επιχειρηματία – “Βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε” – video

Γιάννης Μακρής: Σπαρακτικές φωνές στο σπίτι του επιχειρηματία – “Βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε” – video

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η οικογένεια του Γιάννη Μακρή μετά την άγρια δολοφονία του την Τετάρτη (31.10.2018).

Αυτό φάνηκε από τις πρώτες στιγμές όπου τα τηλεοπτικά, και όχι μόνο, συνεργεία έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας, όπου κατέγραψαν τις σπαρακτικές φωνές της οικογένειας του Γιάννη Μακρή.

Συγκεκριμένα ακούγεται μια γυναικεία φωνή, που σύμφωνα με το Open είναι της συζύγου του Βικτωρίας Καρύδα, να φωνάζει “το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου, αχ γιατί σε φάγανε”.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Gz6nsoxKFy0&fbclid=IwAR2kK1jUuCCdpHrbnEMiQh8wS2sCi7FEyH696eeQYtllPen8Znyr7PQAyh8

“Τσάκωσαν” τον δολοφόνο οι κάμερες

Η μαφιόζικη εκτέλεση έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες κλειστού κυκλώματος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα του επιχειρηματία “ξαπλώνοντας” τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Γιάννης Μακρής – Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού

Πήγαινε στα εγκαίνια της επιχείρησής του – Πού στρέφονται οι έρευνες

«Στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνές μας». τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία, χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Click4more: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έμαθε τα τραγικά νέα η σύζυγος του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα

Οι δολοφόνοι του 46χρονου Γιάννη Μακρή, είναι δεδομένο ότι είχαν στήσει καρτέρι. Η ώρα που έγινε το περιστατικό δείχνει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα να βγει από το σπίτι μαι αυτό οδηγεί ίσως στο συμπέρασμα πως γνώριζαν ότι ο 46χρονος εκείνη την ώρα θα έφευγε από το σπίτι για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αυτό επίσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήξεραν καλά τόσο τις κινήσεις όσο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις