Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Γκαζάκια επιχείρηση Μαρέβας Μητσοτάκη

– Οι δράστες τοποθέτησαν τα γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη
– Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη της επιχείρησης
– Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ψάχνουν τους δράστες σε υλικό από κάμερες ασφαλείας

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το κατάστημα Zeus & Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη τοποθετώντας δύο γκαζάκια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων στο Newsit.gr η επίθεση έγινε λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα. Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες ακούστηκε μια μικρή έκρηξη και ακολούθησε φωτιά, αλλά και ο ήχος του συναγερμού από την επιχείρηση.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr από δύο μόνο γκαζάκια. Οι δράστες τα τοποθέτησαν κοντά στην είσοδο της επιχείρησης και τα πυροδότησαν.

Από τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε και έτσι οι ζημιές ήταν περιορισμένες.

Γκαζάκια επιχείρηση Μαρέβας Μητσοτάκη
Πηγή φωτογραφίας Google maps

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή δεν χρειάστηκε να επέμβουν καν.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και έτσι αναζητούν εικόνες τους σε άλλα σημεία σε δρόμους πρόσβασης στην οδό Τάκη στου Ψυρρή.

“Τα έχω περάσει και τα ξέρω” ήταν η αντίδραση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε την επίθεση αποτέλεσμα της “χυδαίας στοχοποίησης” της Μαρέβας Μητσοτάκη και αναρωτήθηκε αν οι δράστες καταλαβαίνουν “που οδηγούν τη χώρα”.

Ρεπορτάζ Θ. Πάνου – Ειρήνη Μιλή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις