Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Γκρέμισαν” τράπεζα στα Μέγαρα – Το κόλπο με το τηλεφώνημα και η εισβολή με αυτοκίνητο

“Γκρέμισαν” τράπεζα στα Μέγαρα – Το κόλπο με το τηλεφώνημα και η εισβολή με αυτοκίνητο

Οι τρεις κλέφτες δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν… πουθενά! Κυριολεκτικά γκρέμισαν την πρόσοψη της τράπεζας στα Μέγαρα εισβάλλοντας στο εσωτερικό με ένα αυτοκίνητο.

Όλα έγιναν στις τρεις τα ξημερώματα. Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το υποκατάστημα τράπεζας το οποίο δεν είχε εμπόδια στην πρόσοψη και έτσι κατάφεραν να γκρεμίσουν με το αυτοκίνητο την πόρτα ασφαλείας και τη τζαμαρία και να φτάσουν μέχρι το μηχάνημα εξυπηρέτησης του κοινού. Οι δράστες έδεσαν στη συνέχεια το μηχάνημα στο αυτοκίνητο με το οποίο εισέβαλαν στην τράπεζα, το ξήλωσαν από τη θέση του και το έσυραν μέχρι το εξωτερικό του υποκαταστήματος.
Στη συνέχεια ανενόχλητοι φόρτωσαν το μηχάνημα σε ένα άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους, παράτησαν το τρακαρισμένο όχημα στην τράπεζα και εξαφανίστηκαν πριν κάνει την εμφάνισή της η αστυνομία.

Η αστυνομία μάλιστα είχε… άλλο στόχο εκείνη την ώρα. Στο Α.Τ. Μεγάρων είχε γίνει κλήση λίγο νωρίτερα για ένοπλη ληστεία στην Κινέτα… Το περιπολικό είχε σπεύσει εκεί, όμως αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Οι διαρρήκτες της τράπεζας είχαν τηλεφωνήσει με στόχο να απομακρύνουν τους αστυνομικούς από το Α.Τ. Μεγάρων καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την τράπεζα και κινδύνευαν να συλληφθούν.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις