Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: H άρση απορρήτου θα «μιλήσει» για τους δολοφόνους – «Κλειδί» ο τσιλιαδόρος (vid)

Γλυκά Νερά

Η στυγνή δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί την ΕΛΑΣ που προσπαθεί να εξιχνιάσει την τραγική αυτή υπόθεση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών βρίσκονται τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το έγκλημα

Μέχρι στιγμής, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την ώρα που σημειώθηκε η στυγνή δολοφονία της Κάρολαϊν. Οι αστυνομικοί λοιπόν καλούνται πλέον να ξεκαθαρίσουν ποια από αυτά δεν «δικαιολογούν» την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο, που βρίσκεται και το σπίτι του ζευγαριού. 

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, είναι σίγουροι πως κοντά στην περιοχή υπήρχε τσιλιαδόρος και με κάποιον τρόπο – με κινητό τηλέφωνο – επικοινώνησε με τους δράστες, που βρίσκονταν στην μονοκατοικία. Επομένως, ακόμα και στην περίπτωση που οι δολοφόνοι της 20χρονης χρησιμοποίησαν «επιχειρησιακά» κινητά, ο εντοπισμός τους θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης της υπόθεσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Σημαντικό στοιχείο ο τόπος του εγκλήματος

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε το πρωί της Κυριακής στο MEGA ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Ο αστυνομικός σχολίασε το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες, κάνοντας λόγο ότι η υπόθεση έχει πολλά ερωτήματα.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία» σημείωσε.

Σχετικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, είπε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε, ότι μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις