Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής 32χρονου: Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, αντέγραψε όσα του είπα (vid)

Γλυκά Νερά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά με τον σύζυγό της να «σπάει» και να ομολογεί πως την σκότωσε. Επί περίπου 40 ημέρες, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών και να φανεί συντετριμμένος στον κόσμο. 

Στην προσπάθειά του μάλιστα να παραπλανήσει τις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης συζύγου του δεν δίστασε να «αντιγράψει» τα όσα είχαν συμβεί προ δύο ετών στον εκπαιδευτή του. Για το περιστατικό και τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18/6) στον ΑΝΤ1.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 ο εκπαιδευτής – πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος προ δύο ετών είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και τραυμάτισαν την σύζυγο του και εκείνον.

Όπως είπε ο εκπαιδευτής του 32χρονου, «εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές».

Click4more: Γλυκά Νερά: Ο διάλογος του Μπάμπη με τους αστυνομικούς στο μνημόσυνο της Κάρολαϊν (vid)

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια»,», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Αναφερόμενος στην δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο εκπαιδευτής του είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν “γιο τους”».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις