Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Επίθεση σοκ σε 17χρονη – Την έπιασε από πίσω και τη θώπευσε

Στιγμές τρόμου έζησε ένα κορίτσι 17 ετών το βράδυ του Σαββάτου (05.06.2021) λίγα μέτρα από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από 19χρονο.

Η νέα σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης έγινε στις 23:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή Φούρεσι στα Γλυκά Νερά.

Ο 19χρονος από την Αλβανία άρχισε να ακολουθεί τη 17χρονη που πήγαινε σπίτι της και να της κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της ζωή.

Η 17χρονη προσπαθούσε να απομακρυνθεί, αλλά ο νεαρός συνέχιζε να την ακολουθεί και όταν έφτασαν στην οδό Αγίου Γεωργίου, κοντά στο σπίτι της κοπέλας, την αγκάλιασε από πίσω σφιχτά, θωπεύοντάς την στο στήθος, ενώ έβαλε το χέρι του και μέσα από το σορτσάκι της, θωπεύοντάς την και στα γεννητικά όργανα!

Το κορίτσι πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει και να γυρίσει στο σπίτι της. Ο νεαρός, που είχε το θράσος να ζητήσει από θύμα του να μην πει τίποτα, κατευθύνθηκε στην πλατεία στο Φούρεσι.

Την Κυριακή (06.06.2021) η ανήλικη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε. Το ίδιο βράδυ, οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Παιανίας συνέλαβαν τον 19χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα του και συνελήφθη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις