Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι ήθελε να χωρίσει με τον Μπάμπη (vid)

Γλυκά Νερά

«Παγωμένη» παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξει για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από ένας συντετριμμένος σύζυγος έγινε ο δράστης της δολοφονίας, καθώς την Πέμπτη «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 20χρονη μετά από μεταξύ τους καβγά.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν φίλοι και γείτονες, φέρεται να είχε άριστες σχέσεις και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχαν τέτοια τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μόνο η στενή φίλη της Κάρολαϊν γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 20χρονη στον γάμο της. Μάλιστα, όπως είπε, η Κάρολαϊν της είχε εκμυστηρευτεί ότι σκόπευε να χωρίσει.

«Ήταν η πρώτη που είχε μάθει (σ.σ. από την Κάρολαϊν) ότι ήθελε να χωρίσει, προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν το ήθελε. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο» τόνισε στον ΑΝΤ1 φίλη των δύο οικογενειών.

Η Αναστασία, η φίλη της Κάρολαϊν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από τη στιγμή που έμαθε ότι δράστης είναι ο σύζυγός του θύματος, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία. «Έκλαιγε συνέχεια και η μητέρα της προσπαθούσε να την συνεφέρει» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανένας δεν το περίμενε. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος» κατέληξε η γυναίκα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις