Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ντοκουμέντο του Live News με τη σπασμένη πόρτα της μεζονέτας – Το ψέμα του συζυγοκτόνου (video)

Γλυκά Νερά
Φωτογραφία από: Live News

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Live News από τη βίλα στα Γλυκά Νερά είναι αποκαλυπτική του κλίματος και των εντάσεων που υπήρχαν στο σπίτι, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία που «πάγωσε» τη χώρα.

Είναι η πόρτα στη σοφίτα της μεζονέτας που έχει σπάσει, λίγο πριν μεταφερθεί σε μαραγκό για την επισκευή, με τον μαραγκό που την ανέλαβε να φέρνει στο μυαλό του όλα όσα ειπώθηκαν τότε.

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο άνδρας θυμάται τα λόγια του πιλότου. Του είπε, όπως χαρακτηριστικά λέει, πως επρόκειτο για την πόρτα του μπάνιου. Κάτι που διαψεύδεται από την εικόνα.

Η σπασμένη πόρτα βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου στη σοφίτα. Εκεί που 6 μήνες μετά, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, η άτυχη Κάροιλαϊν από τα χέρια του συζύγου της.

Όπως λέει ο μαραγκός, ο πιλότος του είπε πως έσπασε την πόρτα μόλις διαπίστωσε πως το μωρό του είχε κλειδωθεί μέσα. Δεν επεκτάθηκε και εκείνος δεν θέλησε να επιμείνει για να μάθει περισσότερα. Στο μυαλό του όμως από τότε υπήρχε ένα βασικό ερωτήματα. Πώς είναι δυνατόν να κλειδωθεί ένα μωρό λίγων μηνών μόνο του στο μπάνιο;

Click4more: Γλυκά Νερά: Ψυχρός και νάρκισσος – Ρωτούσε τι λέει ο κόσμος και δεν θεωρεί εαυτόν «τέρας»

Ο πιλότος ήταν ευγενέστατος και όταν ετοιμάστηκε η πόρτα πλήρωσε για να την βάλει και πάλι στο σπίτι. Στο δωμάτιο της σοφίτας κι όχι στο μπάνιο που είχε πει, πιθανότατα για να αποφύγει σκέψεις που δεν ήθελε με τίποτα…

«Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο»

Ο κ. Φραγκίσκος Συνοδινός, ο ξυλουργός που επισκεύασε την εν λόγω πόρτα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να έσπασε.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κ.λ.π.

Click4more: «Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου» – Τα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους σωφρονιστικούς του Κορυδαλλού

Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει. Όταν μου την έφερε μου είπε ότι “κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω”. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Live News.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις