Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ποιος έστειλε τα μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν; «Σκιές» πίσω από την απόφαση

Γλυκά Νερά

Νέα αποκάλυψη του Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, καθώς όπως γίνεται γνωστό, στις 4 Φεβρουαρίου του 2021 η αδικοχαμένη Κάρολαϊν και ο σύζυγος -και μετέπειτα δολοφόνος της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά– αποφάσισαν να σταματήσει η 20χρονη τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Τις προηγούμενες ημέρες από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Click4more: Γλυκά Νερά: Πούρα, χλιδή και ερωτήματα για τη ζωή του συζυγοκτόνου (video)

Το μήνυμα αυτό τής προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Κάρολαϊν. «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως».

Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ…

Ποιος έστειλε το μήνυμα λίγους μήνες πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά;

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του πιλότου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος είχε υποδείξει τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Κάρολαϊν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

Click4more: Γλυκά Νερά: Πόσα χρήματα έδωσε η μητέρα της Κάρολαϊν για το οικόπεδο – Σε ποιο όνομα είναι το συμβόλαιο (vid)

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κάτι άλλο», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Live News.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις