Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε στα χέρια του το μωράκι – «Κατέρρευσα μόλις το είδα» (video)

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε στα χέρια του το μωράκι – «Κατέρρευσα μόλις το είδα» (video)

Συγκλονίζει ο αστυνομικός, ο οποίος μπήκε πρώτος στη μεζονέτα όπου έγινε πριν λίγες μέρες το φρικτό έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον αρχιφύλακα Χρήστο Βαρδίκο που πήρε αμέσως στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης κοπέλας, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο του φρίκης.

Καρέ καρέ τα όσα έζησε

Όπως είπε, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με το σύζυγο της Καρολάιν. Ο τρόπος που βρήκαν για να μπουν ήταν από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο. Τότε κάλεσαν και ασθενοφόρο. 

Μπαίνοντας όπως λέει και εξερευνώντας το σπίτι, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή. Τότε κατάλαβαν πως εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο.

Όταν ανέβηκαν στη σοφίτα, ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Εκεί είδαν την Καρολάιν νεκρή, και πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακομπούσε πάνω στη μαμά του. Συγκλονισμένος ο αστυνομικός σε αυτό το σημείο της αφήγησης, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δακρυά του.

Συνέχισε την περιγραφή λέγοντας πως δίπλα στο κρεβάτι και κάτω ήταν δεμένος ο σύζυγος. Αφού διαπίστωσαν πως όντως η 20χρονη είχε πεθάνει, πήρε το μωρό αγκαλιά, κατέβηκε στο ισόγειο και το έβαλε στο περιπολικό, μέχρι να έρθουν συγγενείς.

«Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του». Όπως λέει έπαιξε ρόλο γι αυτόν και το ότι είναι πατέρας (έχει ένα κοριτσάκι 8 ετών).

Η μαρτυρία του αναρτήθηκε στο κανάλι της αστυνομίας, και είναι η 3η της σειράς «Deep Blue» που έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ, και στην οποία αστυνομικοί καταθέτουν τα όσα έχουν ζήσει σε περιστατικά όπου χρειάστηκαν διαχείριση πολύ δύσκολων καταστάσεων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις