Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Τέτοια σκηνοθεσία;» – Σοκαρισμένος ο εκπαιδευτής του από την «έμπνευση» του πιλότου για το έγκλημα

Γλυκά Νερά

Για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε ο εκπαιδευτής του πιλότου που εμφανίζεται σοκαρισμένος από το ενδεχόμενο να «εμπνεύστηκε» τη ληστεία από αυτή που έγινε σε βάρος του.

Click4more: Γλυκά Νερά: Οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή Φως στο Τούνελ, το 2018 ο εκπαιδευτής του Μπάμπη και η γυναίκα του, έπεσαν θύματα τριών αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι τους. Η ληστεία ήταν «καρμπόν» με αυτή που περιέγραφε ο πιλότος.

«Την ήξερε την ιστορία», λέει ο εκπαιδευτής και συμπληρώνει: «Τέτοια σκηνοθεσία; Τι να πω;»

Τα τελευταία χρόνια τον έβλεπε μόνο για καφέ, αλλά όλοι στην εταιρία τον είχαν σαν παιδί τους. «Έκλεισε η εταιρία για να τον πάνε στην κηδεία. Και στο μνημόσυνο τον μετέφερε πάλι η εταιρία στην Αλόννησο », κατέληξε.

«Οδηγούσε και έπεσε αφηρημένος στο αυτοκίνητο της εγγονής μου…»

Ένας γείτονας του ζευγαριού ανέφερε πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης περίπου ένα μήνα πριν από τη δολοφονία, τράκαρε το αυτοκίνητο της εγγονής του επειδή αφαιρέθηκε μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις