Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Το προφίλ του 32χρονου πιλότου – «Εγωκεντρικό και ναρκισσιστικό άτομο» (video)

Γλυκά Νερά: Το προφίλ του 32χρονου πιλότου – «Εγωκεντρικό και ναρκισσιστικό άτομο» (video)

Το προφίλ του 32χρονου πιλότου, «πρωταγωνιστή» του απίστευτου θρίλερ στα Γλυκά Νερά αποτελεί αντικείμενο μελέτης. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς κατάφερε να εξαπατήσει για 37 ολόκληρες ημέρες κοινή γνώμη και Αρχές για το ποιος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Όπως λέει στο MEGA και τη εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η Ευφροσύνη Φωτεινάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, στόχος του 32χρονου δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ήταν να έχει τον έλεγχο του γάμου και της γυναίκας του.

Click4more: Γλυκά Νερά: «Παγώνει το αίμα» η προανακριτική απολογία του πιλότου

«Ο δράστης έρχεται σε σχέση με ένα παιδί, κάτι που δείχνει ότι επιδιώκει σχέση εξουσίας. Μετέπειτα βλέπουμε μια προσπάθεια χειραγώγησης, χάνει τον έλεγχο γιατί η Κάρολαϊν θέλει να πάρει άλλη πορεία και εκεί τα πράγματα φεύγουν από τον δικό του έλεγχο. Προσπαθεί να ξαναπάρει τον έλεγχο, την σκοτώνει και μετά ξεκινά ο έλεγχος της κοινής γνώμης, προσπαθεί να μας χειραγωγήσει όλους».

Γλυκά Νερά: «Κρίσιμο στοιχείο στην ιστορία η ψυχολόγος…»

Όπως τονίζει η Ευφροσύνη Φωτεινάκη, αν και όλα τα στοιχεία έδειχναν τον 32χρονο ως ύποπτο, «δε θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο γάμος μας και το σπίτι μας γίνεται το σκηνικό του αφανισμού και του φόνου».

Κρίσιμο στοιχείο στην ιστορία, είναι η ψυχολόγος την οποία επισκεπτόταν η άτυχη Κάρολαϊν.

Click4more: Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα μηνύματα του Μπάμπη με το Live News – Στοχοποιούσε δημοσιογράφο κι έδινε «χειρουργικές» απαντήσεις

«Όταν απευθύνεται ένα άτομο για μια θεραπεία και συνεχώς τη συνοδεύει κάποιος, αυτό από μόνο του για έναν ψυχολόγο είναι θέμα, γιατί κατανοούμε ότι για να συνοδεύεται κάτι συμβαίνει και πιθανότατα ο συνοδός θέλει να ελέγχει, να έχει την εποπτεία σε όλα».

Γλυκά Νερά: «Όλα έγιναν γύρω από ένα εγώ»

«Ένας άνθρωπος που έχει αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ από τον εαυτό του, από τα συναισθήματα, την αλήθεια, έχει πάρει απόσταση που δεν ξέρω αν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή αν έχει πιστέψει στην αλήθεια που έχει σκηνοθετήσει», σημειώνει η Ευφροσύνη Φωτεινάκη.

Click4more: Γλυκά Νερά: «Η Λυδία μου» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που κράτησε το μωρό της Κάρολαϊν

Όλα έγιναν γύρω από ένα εγώ, γύρω από ένα εγωκεντρικό και ναρκισσιστικό άτομο», καταλήγει η συμβουλευτική ψυχολόγος.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA 

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις