Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Το «ταξίδι» του Γεωργιανού από τον Έβρο στη ΓΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το «ταξίδι» του Γεωργιανού από τον Έβρο στη ΓΑΔΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος Γεωργιανός, που την περασμένη Παρασκευή (14.05.2021) συνελήφθη στον Έβρο γιατί προσπάθησε να φύγει παράνομα από την Ελλάδα. Ο άνδρας αυτός θα εξεταστεί για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στο άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο 43χρονος Γεωργιανός που ελέγχεται για τα Γλυκά Νερά (και τον οποίο αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης για να πει στους αστυνομικούς να θυμίζει κάποιον από τους τρεις άνδρες που μπήκαν στο σπίτι του) συνελήφθη χθες (17.05.2021) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη ληστεία στο Πικέρμι στις 5 Μαρτίου, όταν ο 43χρονος και άλλα τέσσερα άτομα εισέβαλαν, βασάνισαν και λήστεψαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή τους βοηθό.

Από τον Έβρο στη ΓΑΔΑ και στην ανάκριση για τα Γλυκά Νερά

Ο 43χρονος, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα μέσω των Κήπων στον Έβρο. Εκεί, όμως, συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη χώρα.

Ο 43χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία απεστάλη συνοδεία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, όπου ορίσθηκε τακτική δικάσιμος. Ακολούθως παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, όπου και κρατείτο προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία απέλασής του.

Click4more Ένταλμα σύλληψης κατά συρροή για τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο

Όταν ζητήθηκε να εξεταστεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Και ζητήθηκε να εξεταστεί όχι μόνο λόγω του παρελθόντος του αλλά και γιατί ενώ μετά τη ληστεία στο Πικέρμι έμεινε στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά θέλησε να φύγει.

Σημειώνεται πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 43χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Ο ίδιος, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποστηρίζει συνεχώς ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη καθώς είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές, πλαστογραφίες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Τέλος, η έρευνα των Αρχών για την ταυτοποίηση των συνεργών του και τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις