Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Γρίφος” με την άγρια δολοφονία στον Ασπρόπυργο! Η ανατρεπτική μαρτυρία και τα ντοκουμέντα της φρίκης

δολοφονία

– Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στον Ασπρόπυργο σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο έχει… διαφορετική άποψη!
– Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παππούς της δολοφόνησε με σκαλιστήρι τον 33χρονο σύντροφο της έξω από το σπίτι τους
– Ο άνδρας ήταν από το Πακιστάν και ο 62χρονος φέρεται να μην ενέκρινε την σχέση
– Το ζευγάρι έχει κι ένα παιδί, ενώ ο παππούς της 19χρονης έχει συλληφθεί και θα απολογηθεί την Τετάρτη, 02.05.2018
– Όλες οι εξελίξεις της σοκαριστικής υπόθεσης και αποκλειστικές φωτυγραφίες από το σημείο του άγριου εγκλήματος

Είναι μια υπόθεση που προκάλεσε “μούδιασμα” σε ολόκληρη τη χώρα. Η δολοφονία του 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο εξιχνιάστηκε… σε χρόνο dt από τις Αρχές, ωστόσο μια 19χρονη γυναίκα, που φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, δημιουργεί ερωτήματα.

Είναι η γυναίκα με την οποία είχε σχέση ο άτυχος 33χρονος. Η γυναίκα με την οποία, μάλιστα, είχαν αποκτήσει κι ένα παιδί, το οποίο σήμερα είναι δύο ετών.

Ο παππούς της 19χρονης, δεν ένεκρινε την σχέση σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr. Οι σχέσεις του με τον 33χρονο δοκιμάζονταν… συχνά – πυκνά. Μέχρι που ήρθε η μοιραία μέρα.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 33χρονος “απείλησε” τον 62χρονο πως θα πάρει την εγγονή του και το παιδί τους και θα πάνε να ζήσουν στο Πακιστάν. Ήταν η στιγμή που ο παππούς της τα “έχασε” και του επιτέθηκε με ένα σκαλιστήρι. Τού κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας από το Πακιστάν να πέσει νεκρός και η δολοφονία

Διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου τα όσα δήλωσε on camera η 19χρονη

Απολογείται την Τετάρτη ο 62χρονος

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο παππούς της 19χρονης συνελήφθη και την Τετάρτη, 02.05.2018 αναμένεται να απολογηθεί. Εκεί θα αποδειχθεί αν τα όσα υποστήριξε η εγγονή του έχουν βάση ή αν κάτι διαφορετικό συνέβη…

Η μαρτυρία της 19χρονης που “θολώνει” τα δεδομένα για την δολοφονία

Ασπρόπυργος

Όπως προαναφέραμε, οι Αρχές πιστεύουν πως “έχουν” όλα τα στοιχεία για να θεωρούν πως έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση. Ωστόσο η 19χρονη γυναίκα μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Etv και μια φράση της προκάλεσε σύγχυση.

Δεν το έκανε ο παππούς μου“, είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας ερωτήματα!

Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Η αντιφατική δήλωση και η θέση της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία

Βέβαια η κοπέλα ίσως ήθελε να προστατεύσει τον παππού της, ή να είπε όσα είπε για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστό. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, οι Αρχές δεν έχουν καμιά αμφιβολία για την υπόθεση.

Αρκεί κανείς να διαβάσει την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, η οποία αναφέρει συγκεκριμένα: “Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, απογευματινές ώρες της 28-4-2018, έξω από την είσοδο οικοπέδου στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 62χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο της συντρόφου του θύματος. Ως κίνητρο των πράξεών του φέρονται οικογενειακές διαφορές.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Δολοφονία στον Ασπρόπυργο – Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προαναφέρθηκε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 62χρονος δεν ενέκρινε την σχέση της εγγονής του με τον 33χρονο από το Πακιστάν. Οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονταν από συνεχείς εντάσεις, μέχρι που συνέβη το μοιραίο.

Ήταν το Σάββατο, 28.04.2018, όταν ο 62χρονος τσακώθηκε ξανά με τον 33χρονο έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 62χρονος θόλωσε, άρπαξε ένα σκαλιστήρι και κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου 33χρονου που έπεσε νεκρός…

Αυτό είναι το σημείο του φονικού, με το αίμα του άτυχου 33χρονου ακόμη στο έδαφος…

δολοφονία δολοφονία Ασπρόπυργος

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις