Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γυναίκα έδωσε τις 30 μαχαιριές στο Περιστέρι; – Τι “βλέπουν” οι αστυνομικοί

Γυναίκα

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται σε έγκλημα πάθους. Δεν είναι όμως μόνο ο αριθμός των μαχαιριών που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε γυναίκα πίσω από την άγρια δολοφονία του 41χρονου στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι.

Το ενδεχόμενο να διέπραξε το στυγερό έγκλημα να διαπράχθηκε από γυναίκα το εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Αρκετά από τα χτυπήματα με το μαχαίρι, κυρίως στα σημεία που χρειάζεται δύναμη ώστε το χτύπημα να είναι θανατηφόρο, τα τραύματα είναι επιδερμικά με μικρο βάθος.

Αυτό δείχνει άτομο με περιορισμένη μυική δύναμη. Κατά συνέπεια εξετάζεται το ενδεχόμενο είτε να πρόκειται για γυναίκα που κρατούσε το μαχαίρι, η άτομο με μικρή μυική δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος του 41χρονου, είχε μίσος και εκδικητική μανία εναντίων του.

Τα πρώτα χτυπήματα που του κατάφερε κυρίως στην πλάτη και το λαιμό επέφεραν άμεσα το θάνατο. Ωστόσο ο δολοφόνος συνέχισε να μαχαιρώνει σε όλο του το σώμα το θύμα, ενώ αυτό ήδη είχε πεθάνει. Τόση ήταν η εκδικητική μανία του αδίστακτου εγκληματία.

Το θύμα, ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές, δεν είχε περίεργες παρέες η επαφές. Εργάζονταν ως αποθηκάριος στις αποθήκες μεγάλου Ελληνικού Σούπερ Μάρκετ.

Στην γειτονιά που διέμενε δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο.Άλλωστε και όπως προκύπτει από τις καταθέσεις φίλων, συνεργατών και συγγενών του θύματος, ήταν ένας άνθρωπος κλειστός, οποίος δεν είχε πολλές παρέες, ακόμα και στο χώρο εργασίας, πόσο μάλλον στην γειτονιά που διέμενε.

Η σκηνοθεσία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως ο δολοφόνος του άτυχου άνδρα είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά και την μοιραία επίσκεψη στο διαμέρισμα τις οδού Κύπρου στο Περιστέρι.

Μάλιστα είχε προμελετήσει και την σκηνοθεσία της ληστείας, με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις έρευνες ώστε να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Το διαμέρισμα του 41χρονου ναι μεν φέρει ίχνη έρευνας, πλην όμως αυτά είναι επιλεκτικά, καθώς ο δολοφόνος αφαίρεσε από το σπίτι μόνο το πορτοφόλι, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ίσως λοιπόν η κλοπή του κινητού να αποτελεί μια κίνηση απάλειψης ιχνών του δολοφόνου. Ίσως στο κινητό υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες, μηνύματα, η τηλεφωνικές επαφές που θα οδηγούσαν απευθείας στον δολοφόνο του άτυχου άνδρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις