Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γυναίκα – κλειδί στην υπόθεση Σώρρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε μια συγκεκριμένη γυναίκα οπαδό του Αρτέμη Σώρρα στην Αχαΐα, έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και την σύλληψη τόσο του φυγόδικου πλέον “εθνοσωτήρα”, όσο και της συζύγου του έπειτα από την καταδίκη που τους επεβλήθη από δικαστήριο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν κλείσει εντελώς το κινητό του Σώρρα και πετάξει ακόμα και την μπαταρία, η τελευταία κλήση πραγματοποιήθηκε από την περιοχή του Ρίου Πατρών, προς κινητό τηλέφωνο που έχει στην κατοχή της η συγκεκριμένη γυναίκα, και φαίνεται να ανήκει στο “πολιτικό” φορέα που δημιούργησε ο “τρισεκατομυριούχος” κατά δήλωση του Σώρρας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εν προκειμένω η γυναίκα έχει μπει στο “μικροσκόπιο” των Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει συμμετοχή στην… εξαφάνιση Σώρρα και κυρίως εάν του προσφέρει καταφύγιο καθώς φέρεται να είναι ένα από τα πρώτα μέλη του φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”.
Στο μεταξύ η Ασφάλεια Πατρών, έχει στην κυριολεξία απλώσει ένα μεγάλο “δίχτυ” ερευνών σε περιοχές όπως ο Άγιος Στέφανος και τα Βραχνέϊκα, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του φυγόδικου “τριεσκατομυριούχου” και τις συζύγου του.

Άλλωστε από την ανάλυση που έχουν πραγματοποιήσει οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής στο βίντεο που ανέβασε ο Α. Σώρρας και καλεί τους οπαδούς του σε πλήρη κινητοποίηση για να… διαφυλάξουν την περιουσία των 600 δις που τους έχει παραχωρήσει, εκτιμούν πως η βιντεοσκόπηση του “διαγγέλματος”, πραγματοποιήθηκε μάλλον σε κάποιο υπόγειο σπιτιού και μάλιστα ο καναπές στον οποίο κάθονταν ήταν παλιός και φθαρμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης στον Α. Σώρρα και την σύζυγο του, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κλείσουν τις διόδους διαφυγής στο ζευγάρι και εκτιμάται πως τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν γενικώς από το Νομό Αχαΐας, όπου είχαν βρεθεί από την περασμένη εβδομάδα ενόψει του δικαστηρίου.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι που δήλωνε ο κ. Σώρρας ως μόνιμη κατοικία στην οδό Βοσπόρου στην Ν. Σμύρνη, σε δυο διαμερίσματα στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου διαμένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια κι ένα διαμέρισμα στο κέντρο τις Αθήνας με αρνητικά αποτελέσματα.
Επίσης τόσο το κινητό τηλέφωνο του κ. Σώρρα όσο και της συζύγου του, από την στιγμή που έγινε γνωστή η ποινή που τους επεβλήθη έκλεισαν και πλέον δεν υπάρχει στίγμα τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε