Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γυναίκα υπάλληλος της Βουλής πρωταγωνίστρια σε επεισόδιο με αστυνομικούς

υπάλληλος Βουλής

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Στέλιο Διονυσίου σημειώθηκε και δεύτερο επεισόδιο αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια υπάλληλο της Βουλής. Και αυτή τη φορά αιτία ήταν ο εκνευρισμός λόγω των μέτρων για την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ.

Όλα έγιναν στις 22:00 στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας. Η υπάλληλος της Βουλής, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπάθησε να περάσει από σημείο όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω των μέτρων.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την εμποδίσουν και τότε εκείνη φέρεται να αντέδρασε επιχειρώντας να περάσει με τη βία από το σημείο όπου είχε τοποθετηθεί η κορδέλα.

Τότε, πάντα σύμφωνα με την πλευρά των αστυνομικών εκείνοι την ακινητοποίησαν. Η γυναίκα τότε φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε προσωρινή κράτησή της.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα εισαγγελέας ο οποίος διέταξε την απελευθέρωσή της, όμως ζήτησε από τους αστυνομικούς να σχηματιστεί άμεσα δικογραφία σε βάρος της και να παραπεμφθεί σε εκείνον άμεσα η υπάλληλος της Βουλής.

Έτσι και έγινε. Η υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια και παραπέμφθηκε για τα… περαιτέρω στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής στην περίπτωση που η υπάλληλος καταδικαστεί προβλέπεται και πρόστιμο σε βάρος της.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις