Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Bentley, ο γυναικολόγος και το Lada που εξαφάνισε μέσα στη νύχτα το πανάκριβο αυτοκίνητο

Η Bentley, ο γυναικολόγος και το Lada που εξαφάνισε μέσα στη νύχτα το πανάκριβο αυτοκίνητο
Η Bentley «κοτσάρεται» νύχτα στο άσπρο Lada και καταλήγει σε αποθήκη, όπου και έγινε η αποσυναρμολόγησή του κινητήρα

Σεσημασμένος είναι ο έμπορος αυτοκινήτων των βορείων προαστίων που συνελήφθη με ιατρό-γυναικολόγο και που στόχο είχαν να μοιραστούν την ασφάλεια κλοπής μιας πολυτελούς Bentley αξίας 120.000 ευρώ, ιδιοκτησίας του δεύτερου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του διεθνούς αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» διερευνούν με μεγάλη προσοχή την πληροφορία που έλαβαν και ξεσκονίζουν σε πόσα οχήματα που βρίσκονταν ή βρίσκονται στη διάθεση του εμπόρου έχει δηλωθεί ολική κλοπή. Οι αστυνομικοί, εστιάζουν αν έχουν κλαπεί αυτοκίνητα εν αγνοία των νέων ιδιοκτητών που αγόρασαν απ’ τον ίδιο έμπορο και σε αντίθεση φυσικά με τον γυναικολόγο.

Click4More Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε απάτες με πολυτελή αυτοκίνητα – Τα άφηναν στο αεροδρόμιο για… κλοπή 

Ή αν ο έμπορος «δάνειζε» προσωρινά υπό τη μορφή «ενοικίασης» οχήματα για τα οποία διέθετε και δεύτερο αντικλείδι.

«Κλαίνε» την παρακαταθήκη τους

Τον μπελά τους πάντως φαίνεται πως έχουν βρει ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων που εμπιστεύτηκαν την μεταπώληση των οχημάτων τους σε έμπορο των βορείων προαστίων, ο οποίος εμφανιζόταν ως «ειδήμονας» στο διαδίκτυο σε ειδική εκπομπή για τους λάτρεις της ασφάλτου. Ανάμεσα στα 122 οχήματα που κατασχέθηκαν από την μάνδρα του, πολλά ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, ενώ ο λόγος που έχουν κατασχεθεί από το Τμήμα  Ασφάλειας του αεροδρομίου είναι για να διαπιστωθεί αν είναι ή τα διαχειρίζεται νόμιμα στην κατοχή του και πολύ περισσότερο αν κάποια απ’ αυτά είναι «σπασμένα» όπως η Bentley του γυναικολόγου. 

 

Το Lada «σήκωσε» νύχτα την Bentley 

Την κλοπή κατηγορούνται πως την έστησαν οι ίδιοι τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο γυναικολόγος πραγματοποίησε επαγγελματικό ταξίδι στα Τίρανα και στάθμευσε το όχημά του στο πάρκινγκ του αεροδρομίου στα Σπάτα. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας του αεροδρομίου, το ακριβό όχημά του είχε κάνει φτερά, αλλά οι κινήσεις του κυκλώματος προδόθηκαν από τις κάμερες του αεροδρομίου που κατέγραψαν την παρουσία ενός τρίτου συνεργού να «ρυμουλκεί» την Bentley νύχτα με ένα άσπρο τζιπάκι Lada. 

Άφησαν την υπογραφή του «θύματος»

Οι κινήσεις της σπείρας καταγράφηκαν απ’ τις κάμερες της Αττικής οδού, ενώ το όχημα βρέθηκε την επομένη στη Μεταμόρφωση και το είχαν κάνει φύλο και φτερό. Από το αυτοκίνητο του γυναικολόγου είχαν αφαιρέσει τον κινητήρα, τις πόρτες, το καπό και άλλα εξαρτήματα. Μετά την αποσυναρμολόγηση όμως μέλη της σπείρας [Βούλγαρος και Πακιστανός] μετέφεραν στη Μεταμόρφωση δίπλα απ’ το σκελετό και άφησαν μόνο το σασί όπου υποδηλώνει τον πραγματικό κάτοχο του οχήματος απ’ τον αριθμό πλαισίου. Όλοι τους, όπως και ο γυναικολόγος, έχουν συλληφθεί από την Κυριακή. Ανάμεσα στους έξι συνολικά δράστες είναι και η σύζυγος του έμπορου αυτοκινήτων.

Η Bentley, ξεχαρβαλωμένη στη Μεταμόρφωση…

Βασίλης Χήτος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις