Έγκλημα

Η φωτιά στον Κολωνό αποκάλυψε ένα κιλό κοκαϊνη!

«Λαυράκι» έβγαλε για την Ασφάλεια Αττικής, πυρκαγιά σε διαμέρισμα αλλοδαπού, χτες το μεσημέρι, στον Κολωνό. Όπως διαπιστώθηκε, το διαμέρισμα ήταν κρυψώνα ναρκωτικών, όπου, εκτός των άλλων, βρέθηκε πάνω απο ένα κιλό κοκαΐνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οφείλεται σε εμπρησμό. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Παλαμιδίου 79 όπου διέμενε 43χρονος απο το Κόσοβο, η οποία σβήστηκε από 6 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα, πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις.

Μετά την πυρκαγιά, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο βρήκαν 1 κιλό και 100 γραμμάρια κοκαΐνη, 700 ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες, φυσίγγια, μία ζυγαριά ακριβείας και έναν μεταλλικό τρίφτη επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης.

Ο Κοσοβάρος συνελήφθη και εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα