Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης! Την φυλάκισε σε διαμέρισμα και την κακοποιούσε

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης! Την φυλάκισε σε διαμέρισμα και την κακοποιούσε
Φωτογραφία αρχείου

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε την υπόθεση σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές.
Όλα άρχισαν όταν η κόρη της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας της.
Η γυναίκα από την Βουλγαρία πείστηκε από τον ομοεθνή σύντροφό της να φύγουν στην Γερμανία για μία καλύτερη ζωή.
Οι εφιαλτικές στιγμές και πώς κατάφερε να ξεφύγει.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο αστυνομικής ταινίας. “Πρωταγωνίστρια” μια γυναίκα που ήλπιζε σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά εμπιστεύθηκε τον λάθος άνθρωπο.

Ο λόγος για μία Βουλγάρα, περίπου 40 ετών, που ζούσε με την κόρη της στην Ελλάδα. Όλα άρχισαν όταν γνώρισε μέσω Facebook έναν ομοεθνή της. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και εκείνη πήγε στη Βουλγαρία για να τον βρει. Εκείνος την έπεισε να φύγουν στη Γερμανία και να ζήσουν μόνιμα εκεί, καθώς θα είχαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η γυναίκα δέχθηκε.
Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως περίμενε. Ο Βούλγαρος την φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε συνεχώς σεξουαλικά.

Στο μεταξύ, η κόρη της είχε καταγγείλει στις ελληνικές αρχές την εξαφάνιση της μητέρας της. Παράλληλα, η γυναίκα προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον βασανιστή της. Έτσι, του είπε ψέματα πως στην Ελλάδα είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διαχειριζόταν η κόρη της και μπορούσε να της ζητήσει να τους στείλει λεφτά. Εκείνος, της έδωσε το κινητό ενός συγγενή του για να τηλεφωνήσει.
Η γυναίκα μιλώντας στα ελληνικά -γλώσσα που δεν καταλάβαινε ο Βούλγαρος- είπε στην κόρη της τι συνέβαινε και έτσι άρχισε η επιχειρήσει εντοπισμού της από τις ελληνικές αρχές.

Η κόρη του θύματος πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και στη συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την μητέρα της, ζητώντας να της περιγράψει ό,τι έβλεπε από το παράθυρο του διαμερίσματος. Εκείνη αναφέρθηκε σε ένα άγαλμα και στα καταστήματα που βρίσκονταν στη γύρω περιοχή.

Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τη γερμανική αστυνομία, που -μέσω της περιγραφής- εντόπισε το κτίριο και εν συνεχεία την φυλακισμένη γυναίκα. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ εκείνη κρατείται σε δομή φιλοξενίας μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις