Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ιταλική Μαφία πάει διακοπές στην… Μύκονο! Απίστευτες αποκαλύψεις

Η Ιταλική Μαφία πάει διακοπές στην… Μύκονο! Απίστευτες αποκαλύψεις

– Άλλοι τρεις Ιταλοί κακοποιοί συνελήφθησαν στο νησί των ανέμων
– Εμπλέκονται σε ληστεία σε βάρος ενός Σαουδάραβα δημοσιογράφου
– Τα μέλη της σπείρας άρπαξαν από το θύμα τους ένα πανάκριβο ρολόι χειρός, αξίας 200.000 ευρώ!
– Το ρολόι που έκανε… φτερά και οι συνεργοί!
– “Σνόμπαραν” τα μετρητά που είχε πάνω του και… δεν ήταν λίγα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό πάρκινγκ του νησιού, όταν ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος έβγαινε από αυτό, αφού πρώτα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά τον πλησίασε ένα άγνωστο άτομο, τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και του άρπαξε αμέσως το ρολόι μεγάλης αξίας που φορούσε στο χέρι του, χωρίς όμως να τους ζητήσει τα χρήματα που είχε στην τσέπη του και μάλιστα δεν επρόκειτο για ένα ευκαταφρόνητο ποσό.

Αμέσως ο κακοποιός επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα την σκηνή της ληστείας την είδε κι ένας φίλος του Σαουδάραβα, οποίος, όμως, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Μύκνος: “Ψαρεύουν” θύματα στην… Ψαρρού

Βέβαια η ληστεία καταγγέλθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, με αποτέλεσμα έπειτα από ενδελεχείς έρευνες οι αστυνομικοί να συλλάβουν στον αερολιμένα Μυκόνου τρεις Ιταλούς.

Aνάμεσά τους και μια γυναίκα, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να φύγουν από το νησί.

Οι τρεις άνδρες Ιταλοί, 22 και 23 ετών αντίστοιχα και η 26χρονη γυναίκα συνεργός τους, αναγνωρίστηκαν από τον φίλο του Σαουδάραβα ως οι άνθρωποι που του άρπαξαν το πανάκριβο ρολόι αξίας 200.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην 26χρονη, αποδείχθηκε πως ήταν ο άνθρωπος που νοίκιασε την μοτοσυκλέτα και μάλιστα με πλαστό Ιταλικό δίπλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ρολόι δεν βρέθηκε και εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως ίσως “έφυγε” από το νησί την ίδια ημέρα της ληστείας.

Επίσης οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πιθανότατα το ρολόι έκανε… φτερά με άλλους συνεργάτες των κακοποιών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις