Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ληστεία που πρόδωσε τους δολοφόνους του θείου του Γιώργου Καραμέρου

Η ληστεία που πρόδωσε τους δολοφόνους του θείου του Γιώργου Καραμέρου

Ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας του θείου του Αντιπεριφερειάρχη, Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργου Καραμέρου. Μια ληστεία που έκανε ο ένας εκ των δραστών φαίνεται ότι οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους.

Η ληστεία σε μια επαρχιακή πόλη “ξεκλείδωσε” την υπόθεση. Ο δράστης της ληστείας αποδείχθηκε ότι ήταν εκ των δραστών και της δολοφονίας του θείου του Γιώργου Καραμέρου.
Ο Αιγύπτιος έκανε το λάθος να αφήσει ίχνη dna και δακτυλικά αποτυπώματα στον χώρο της δολοφονίας, στο σπίτι του 65χρονου άνδρα, και έτσι οι δυο υποθέσεις συνδέθηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς.
Ο Αιγύπτιος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της ληστείας. Όταν έγινε δακτυλοσκόπιση και τα στοιχεία μπήκαν στη βάση δεδομένων οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχαν στα χέρια τους τον δολοφόνο. Ακολούθησε λήψη dna το οποίο συγκρίθηκε με το ίχνος στο σπίτι του θείου του Γιώργου Καραμέρου και έτσι οι αστυνομικοί “έδεσαν” τις κατηγορίες σε βάρος του.
Ακολούθησε έρευνα και γρήγορα φάνηκε πως ο Αιγύπτιος είχε συνεργαστεί με έναν Αλγερινό. Μαζί είχαν δέσει με μια ζώνη τον 65χρονο άνδρα και στη συνέχεια τον στραγγάλίσαν με στόχο να τον ληστέψουν.
Το άψυχο σώμα του θύματος εντόπισαν στις 21 Αυγούστου οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα του 65χρονου ορθάνοιχτη.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις