Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ιωάννινα: 11 συλλήψεις για μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Και Πρόεδρος τοπικής κοινότητας!

Ιωάννινα: 11 συλλήψεις για μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Και Πρόεδρος τοπικής κοινότητας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την εξάρθωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε παράτυπους μετανάστες, κυρίως Αλβανούς στην Ελληνική Επικράτεια, κατάφεραν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του Νομού Ιωαννίνων, 11 άτομα (7 υπήκοοι Αλβανίας και 4 Έλληνες) μέλη της οργάνωσης, τα οποία εμπλέκονται σε τουλάχιστον 77 υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι οχήματα -ανάμεσά τους και ένα ταξί- χρηματικά ποσά, ένα πιστόλι και κυνηγετικά όπλα.

Η εγκληματική ομάδα δρούσε έχοντας ως βάση 2 ομάδες, στις οποίες τον ρόλο του συνδετικού κρίκου είχε αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας.
Στην πρώτη ομάδα αρχηγός ήταν ένας Αλβανός ο οποίος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες ενώ στη δεύτερη ομάδα το ρόλο του αρχηγού είχε γυναίκα ημεδαπή ,που έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής συλληφθεί.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων,ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείορυ.

Σύμφωνα με το epirus-tv ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Πωγωνίου, που έπεσε στα “δίχτυα” της Αστυνομίας μαζί με τον πατέρα του…

Πηγή: epirus-tv-news

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις