Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μέθυσε και… πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτό τουλάχιστον φέρεται να υποστηρίζει ο 34χρονος άνδρας ο οποίος παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.

Λέει ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι όπως διαβάζουμε στο CretaLive, όταν πυροβόλησε τον αδερφό της συζύγου του, μετά από καυγά τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Πελαγία.

Ο 34χρονος, ο οποίος κρατείται και θα απολογηθεί σήμερα, λέει ότι έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί χωρίς ωστόσο να σημαδεύει τον κουνιάδο του.
Ακόμα και όταν μία από τις σφαίρες βρήκε τον 37χρονο στην κοιλιά, εκείνος υποστηρίζει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι δεν κατάλαβε τι είχε κάνει επειδή ήταν μεθυσμένος.

Υποστηρίζεται ότι δεν είχε κακές σχέσεις με τον κουνιάδο του για να φθάσει στο σημείο να τον πυροβολήσει και ότι το κακό έγινε εξαιτίας της μέθης του…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος και η σύζυγος του είχαν πάει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, όμως επέστρεψαν στο σπίτι τους κακήν-κακώς καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται αλλόκοτα.

Αυτό φέρεται να στάθηκε αφορμή για να καυγαδίσει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι της αδερφής του μετά από τηλεφώνημα που του έκανε και στο οποίο έδειχνε αναστατωμένη. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ γαμπρού και κουνιάδου ο οποίος, είχε αιματηρή κατάληξη…

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ ο 34χρονος εμφανίστηκε στην Αστυνομία λίγες ώρες μετά, παραδίνοντας και το όπλο.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβόλησε τον κουνιάδο του και μετά παραδόθηκε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε