Έγκλημα

Ηράκλειο: Του έστησαν καρτέρι και τον λήστεψαν!

Τοποθέτησαν πλέγμα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα το φορτηγάκι που οδηγούσε να προσκρούσει σ' αυτό.

Ο 67χρονος κινούνταν χθες το βράδυ, στην επαρχιακή Οδό Αγίου Θωμά – Δουλίου Ηρακλείου με το φορτηγάκι του όταν προσέκρουσε πάνω σε πλέγμα που είχαν στήσει άγνωστοι δράστες.

Όταν ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να απομακρύνει το πλέγμα, οι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κρατώντας ξύλα στα χέρια, τον χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι άνδρες εξαφανίστηκαν και το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα οι οποίοι διενεργούν προαναάκριση για τον εντοπισμό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα