Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Του πέρασαν χειροπέδες στο σπίτι του – Η έφοδος των αστυνομικών και τα ευρήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης

30 δενδρύλλια χασίς ύψους 1,50 μέτρου το καθένα καλλιεργούσε αλλοδαπός στο Ηράκλειο. Πρόκειται για 34χρονο από την Αλβανία, ο οποίος το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από έρευνα, στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,50 μέτρο, μικροποσότητα χασίς και τρεις συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης και στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε