Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καίτη Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια μετά τις δραματικές στιγμές στα χέρια των ληστών

Καίτη Γαρμπή

Μπορεί να έζησε στιγμές τρόμου στα χέρια των ληστών, αλλά η Καίτη Γαρμπή ήταν παρούσα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. Το βράδυ του Σαββάτου (25.01.2020) στράφηκε στους θαυμαστές και τους ζήτησε «διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα».

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και μόλις τελείωσε το πρώτο της τραγούδι, απευθύνθηκε στον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να την ακούσει. Και ήταν τα πρώτα της λόγια μετά τη νύχτα τρόμου που έζησε η ίδια και ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία.

Click4more Φίμωσαν την Καίτη Γαρμπή για να μη φωνάξει “βοήθεια”! Σχοινάς: Ξαφνικά είδα έναν με όπλο να με σημαδεύει – Τα σενάρια για τη ληστεία στο σπίτι τους

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου. Γι’ αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα», είπε η Καίτη Γαρμπή και οι θαυμαστές της δεν της χάλασαν το χατίρι. Της προσέφεραν απλόχερα και την αγάπη τους και το χειροκτότημά τους.

Δείτε τα πρώτα λόγια της Καίτης Γαρμπή

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σχοινάς επέλεξε να εκφραστεί μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram. Και ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον σκύλο της οικογένειας να του κρατά τα χέρια, έγραψε «άραγε ξέρεις;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Άραγε ξέρεις …?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) στις

Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς φιμώθηκαν, δέθηκαν και απειλήθηκαν από τέσσερις ληστές, που τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαν στήσει καρτέρι στη γνωστή τραγουδίστρια και όταν επέστρεψε από το κέντρο, την ανάγκασαν, υπό την απειλή όπλου να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Οι δράστες φίμωσαν την Καίτη Γαρμπή, για να μη μπορεί να φωνάξει βοήθεια και έδεσαν τον Διονύση Σχοινά όταν εκείνος αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπος με έναν από τους ενόπλους.

Τα όσα ανέφεραν οι δυο τραγουδιστές στις καταθέσεις τους, προκαλούν σοκ. Όταν μαζί με την τραγουδίστρια οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι, απείλησαν με όπλο τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε ξυπνήσει από τη φασαρία. Τον οδήγησαν στο σαλόνι, τον έδεσαν και τον απείλησαν πως θα του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» αν δεν τους έλεγε που είναι το χρηματοκιβώτιο και ποιος ήταν ο κωδικός.

Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή: Με κρατούσαν ακινητοποιημένη

Στην κατάθεσή της, η Καίτη Γαρμπή αναφέρει: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

Καίτη Γαρμπή

Διονύσης Σχοινάς: «Είδα ένα άτομο να με σημαδεύει με όπλο»

Από την πλευρά του, στην κατάθεσή του ο Διονύσης Σχοινάς περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησαν ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή ως εξής: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς

Επαγγελματίες οι δράστες, τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αστυνομία εκτιμά ότι οι τέσσερις ληστές που επιτέθηκαν στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά είναι επαγγελματίες. Και αυτό γιατί ότι μόνο φρόντισαν με κουκούλες να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά φαίνεται να γνώριζαν πως υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού και πήραν το καταγραφικό ώστε να μην έχει εικόνα τους η αστυνομία!

Οι τέσσερις ήξεραν πως η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο και είχαν αποφασίσει να της στήσουν καρτέρι, να την αιφνιδιάσουν και απειλώντας την, να την αναγκάσουν να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το καρτέρι στη γνωστή τραγουδίστρια, είναι δυο: είτε οι δράστες περίμεναν την Καίτη Γαρμπή να επιστρέψει κρυμμένοι μέσα σε αυτοκίνητο, σε ένα παρκάκι που βρίσκεται στο σπίτι είτε την περίμεναν σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολουθεί κι από εκεί την ακολούθησαν!

Δείτε όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Μαζί Σου”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις