Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καμίνια: Χειροπέδες σε άλλους δυο – Εξετάζεται αν είναι οι «εγκέφαλοι» της επίθεσης

Καμίνια: Χειροπέδες σε άλλους δυο – Εξετάζεται αν είναι οι «εγκέφαλοι» της επίθεσης

Άλλα δυο άτομα έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται σε σχέση με την άγρια δολοφονία ενός Πακιστανού και τον ξυλοδαρμό άλλων δυο από ομοεθνείς τους, την περασμένη Παρασκευή (20.11.2020), μέσα σε διαμέρισμα στα Καμίνια.

Οι δυο ύποπτοι που συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία στα Καμίνα εξετάζεται να είναι οι «εγκέφαλοι» της επίθεσης, τα «αφεντικά» του κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, ο έλεγχος των οποίων βρίσκεται πίσω από το έγκλημα.

Click4more Καμίνια: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους δράστες! Η απόπειρα βιασμού, το πάρτι και το σχέδιο διαφυγής

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής (22.11.2020) έγινε γνωστό ότι από την έφοδο της ΟΠΚΕ σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, οι τρεις από τους οκτώ προσαχθέντες ήταν μέλη της ομάδας που «μπούκαρε» στο διαμέρισμα στα Καμίνια, έδειρε άγρια δυο άνδρες και δολοφόνησε έναν τρίτο.

Οι τρεις που τελικά συνελήφθησαν ότι μόνο σχεδίαζαν να φύγουν από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να περάσουν από εκεί στην Τουρκία, αλλά -σύμφωνα με τη μαρτυρία 15χρονου- είχαν απαγάγει το αγόρι για να το βιάσουν!

Το 15χρονο αγόρι από το Ιράκ ήταν ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στο Περιστέρι. Είπε στους αστυνομικούς πως οι τρεις συλληφθέντες τον πήραν, παρά τη θέλησή του, από την Ομόνοια, τον πήγαν στο Περιστέρι και αφού του πήραν το κινητό και τα λεφτά του, του ζήτησαν να συνουσιαστεί μαζί τους, απειλώντας να τον σκοτώσουν αν μιλούσε σε κανέναν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις