Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Καταδίωξη με πυροβολισμούς από τα Πατήσια έως το Μενίδι

Καταδίωξη με πυροβολισμούς από τα Πατήσια έως το Μενίδι

Άγρια νύχτα στην Αθήνα, με επεισοδιακή καταδίωξη που ξεκίνησε από τα Πατήσια και έφτασε έως το Μενίδι. Έγινε μια σύλληψη, κι αυτή με επεισοδιακό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31.03.2021) από τον Ταύρο, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν για πρώτη φορά το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες. Είχαν ενημερωθεί πως επρόκειτο για δράστες κλοπής καταλυτών από ΙΧ. Και από τον Ταύρο, η καταδίωξη έφτασε πρώτα στα Πατήσια και στη συνέχεια στο Μενίδι!

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο αυτό να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη. Και άρχισε η καταδίωξη.

Τη στιγμή που έφτασαν στον καταυλισμό των Ρομά στο Μενίδι, οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο κατέβηκαν και έτρεξαν να ξεφύγουν. Το κατάφεραν οι δυο, όχι ο τρίτος. 

Στο μεταξύ, είχε φτάσει και η ΟΠΚΕ, που κατάφερε να πιάσει τον έναν από τους άνδρες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε την καταδίωξη αντιστάθηκε στη σύλληψη και τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

Την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, στο σημείο εμφανίστηκαν άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και ανάγκασαν τους αστυνομικούς να πυροβολήσουν τέσσερις φορές στον αέρα. Κι έτσι κατάφεραν να φύγουν από το σημείο με τον συλληφθέντα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις