Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Καταγγελία «φωτιά» από συγγενή της 35χρονης στο Live News! «Την πλήρωσαν για να ρίξει το βιτριόλι»

βιτριόλι

Οι εικόνες που αναρτούσε το τελευταίο διάστημα στα social media πλαισιώνουν την είδηση της προσαγωγής της, για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Είναι η εντυπωσιακή 35χρονη, παλιά γνώριμη της άτυχης ιδιωτικής υπαλλήλου, η οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 16.06.2020.

Η γυναίκα που σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, έχει δεθεί με μια σειρά από στοιχεία για την ενέργεια με το βιτριόλι στις 20 του περασμένου Μάη στην Καλλιθέα. Με την ίδια να αρνείται τα πάντα και τους στενούς συγγενείς της, που μιλούν στο MEGA να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τις εξελίξεις.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Τι γνωρίζει η Ιωάννα για την σύλληψη της 35χρονης (video)

Η ίδια πάντως από την πρώτη στιγμή, αρνείται κάθε ανάμειξη στην επίθεση. Και παρότι στο σπίτι της βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μια τηλεκάρτα αλλά και μια περούκα, η ξαδέλφη της, υποστήριξε μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega ότι αποκλείεται η 35χρονη να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους συγγενείς της 35χρονης. Πολλοί περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις και κάνουν υποθέσεις…

Τι βλέπουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί που εξέταζαν την υπόθεση βρίσκονταν εδώ και μέρες στα ίχνη της 35χρονης, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συλλέξει από την ανάλυση των κλήσεων στην περιοχή της επίθεσης, αλλά και τη μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε την δράστιδα από την Καλλιθέα προς το Μετς.

Click4more: Κεχαγιόγλου σε Live News: Εκπροσωπώ την οικογένεια της 35χρονης ύποπτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις υπέπεσε σε λάθη σε σχέση με τις κλήσεις σε ταξί το διήμερο που είχε σχεδιάσει την επίθεση της. Για ένα διάστημα υπήρχε σχετικός προβληματισμός στις Αρχές, γιατί το κινητό τηλέφωνο άλλης γυναίκας που είχε θεωρηθεί ύποπτη εμφανιζόταν στις σαρώσεις κλήσεων στην Καλλιθέα και στο σημείο που έγινε η επίθεση με το βιτριόλι. Ωστόσο, για αυτή τη γυναίκα δεν προέκυψε ότι είχε τελικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι εξελίξεις από το πρωί διαδέχονται η μία την άλλη και όλα δείχνουν πως οι Αρχές είναι έτοιμες να ρίξουν άπλετο «φως» στην επίθεση που συντάραξε τη χώρα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News

Πηγή: Live News.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις