Έγκλημα

Καβάλα: Είχε συσκευάσει τα ναρκωτικά για να τα πουλήσει αλλά… ήρθαν οι χειροπέδες

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Μουσθένης), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, o 56χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Mετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 56χρονος κάνει διακίνηση, οι αστυνομικοί έκαναν οργανωμένη επιχείρηση.

Εντόπισαν τον δράστη πάνων σε μοτοσικλέτα, να κινείται στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, με κατεύθυνση την Καβάλα.
Σε έλεγχο που του έκαναν, εντόπισαν στην κατοχή του, 24 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 536,4 γραμμαρίων και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστο χασίς, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστου χασίς, βάρους 4 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης, η μοτοσικλέτα του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας…

Διαβάστε ακόμα:

Τέσσερις με χειροπέδες στα Γρεβενά για… τα ναρκωτικά της φωτογραφίας

Πάτρα: Πάνω από 8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε φορτηγό!

Πρέβεζα: Ανήλικος τσιγγάνος έκλεψε πάνω από 3.000 ευρώ από αυτοκίνητο!

BINTEO: O καβγάς Μπουτάρη-Μάτη για τη… “γκόμενα στο Βόλο”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα