Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο της Λευκίμμης» μετά την καταγγελία για βιασμό

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο της Λευκίμμης» μετά την καταγγελία για βιασμό

Κανένα ίχνος δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής  «δράκος της Λευκίμμης» στην Κέρκυρα ο οποίος αναζητείται μετά την καταγγελία 34χρονης γυναίκας για απαγωγή και βιασμό.

Η αστυνομία στην Κέρκυρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από 47χρονο, o οποίος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε στα 6.

Σύμφωνα με τον Διονύση Μάμαλο, δημοσιογράφο του CorfuTV news που μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, «αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018, έμεινε στη φυλακή περίπου 8 χρόνια. Το 2010 ήταν επίσης άφαντος κι είχαμε μια ανάλογη περίπτωση»

Αναφορικά με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ο κ. Μάμαλος τόνισε πως: «Φέρει ίχνη από μώλωπες και κακοποίηση. Δεν έχει παραδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση»

Ενώ για την επιχείρηση εντοπισμού, τόνισε πως: «τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σαρώνουν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις