Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: «Ξεπαστρεύουν» την συμμορία Σκάλιαρι! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό

κακοκαιρία

Οι δύο άνδρες που βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στην Κέρκυρα, ονομάζονταν Άλαν Κόζαρ και Νταμίρ Χάτζιτς.

Και οι δύο, ήταν μέλη της συμμορίας “Σκάλιαρι”, ενώ πλέον είναι φανερό πως η άγρια δολοφονία τους στην Κέρκυρα συνδέεται ευθέως με το διπλό φονικό στην Βάρη.

Βάρη – Κέρκυρα το δρομολόγιο του “αίματος”

Ο Κόζαρ στο παρελθόν είχε σκοτώσει τον αρχηγό της αντίπαλης μαφίας, ενώ είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Πιο συγκεκριμένα, τον είχαν δικάσει με ελλειπή στοιχεία και τελικά είχε αποφυλακιστεί. Σε αιματηρά περιστατικά αντεκδίκησης είχε εμπλακεί και ο Χάτζιτς.

Ο Κόζαρ, μάλιστα, φερόταν ως ο επόμενος αρχηγός της συμμορίας Σκάλιαρι μετά την εκτέλεση των δυο στη Bάρη. Τους γάζωσαν με δυο διαφορετικά όπλα με τους δράστες να ρίχνουν περίπου δέκα σφαίρες στον καθένα και πιο συγκεκριμένα σε κεφάλι, λαιμό, θώρακα, και πόδια.

Δεν πρόλαβαν ούτε χειρόφρενο να τραβήξουν 

Λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα δυο θύματα. Συγκλονίζουν τα όσα λέει για την αγριότητα του εγκλήματος.

«Και οι δύο έφεραν πολλαπλά τραύματα σε όλο τους στο σώμα, με περισσότερες από δέκα βολίδες ο καθένας, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια και τα πόδια». Σύμφωνα με τον ίδιο, η όλη «επιχείρηση θανάτου» των δύο Βαλκάνιων διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα.

Click4more: Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Καταζητούνταν από την Ιντερπόλ τα θύματα!

«Τα θύματα δεν πρόλαβαν να τραβήξουν ούτε χειρόφρενο» είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, οποίος διέγνωσε από τα τραύματα πως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το διπλό φονικό ήταν υψηλής βλητικής ικανότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις σορούς εντόπισε, λίγο μετά τις 19:00, η μασέζ που είχε κληθεί από τους δύο άνδρες για προκαθορισμένο, επαγγελματικό μασάζ, ενώ η οικογένεια που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, εκείνη την ώρα φέρεται να απουσίαζε.

«Έμοιαζαν καταπληκτικά μεταξύ τους» επισήμανε ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται, εντός της ημέρας, να πάρει αποτυπώματα για να γίνει η ταυτοποίηση.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι οι δράστες του διπλού φονικού γνώριζαν με λεπτομέρεια τις κινήσεις των δύο Βαλκάνιων.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 29 κάλυκες από δύο διαφορετικά διαμετρήματα, ενώ όπλο βρέθηκε και μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις