Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Συνελήφθη αλλοδαπός με 322 κιλά κάνναβης – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση (pics, video)

Κέρκυρα: Συνελήφθη αλλοδαπός με 322 κιλά κάνναβης – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση (pics, video)

Στην Κέρκυρα η πολύμηνη η έρευνα της δίωξης έφερε αποτέλεσμα. Πέρασαν χειροπέδες σε αλλοδαπό που είχε στην κατοχή του 322 κιλά κάνναβης.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα βραδινές ώρες της Κυριακής (27.12.2020), αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν αλλοδαπό με 322 κιλά κάνναβης. Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στη βορειοανατολική ακτογραμμή του νησιού της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε, στην παραλιακή περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του και μετέφερε με σκοπό να κρύψει σε πυκνή βλάστηση, 72 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 322  κιλών και 402 δύο γραμμαρίων. Όπως αναφέρει το kerkyrasimera, κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στον αλλοδαπό, λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, με τη χρήση δύο ταχύπλοων σκαφών τύπου jet ski που είχαν προσεγγίσει την παραλία όπου έγινε η επιχείρηση, τα οποία αναζητούνται.

Επιπλέον, σήμερα, Δευτέρα (28.12.2020) το πρωί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων περίπου και 2 ζυγαριές ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις