Έγκλημα

Κέρκυρα: Χειροπέδες στους ”εφιάλτες” του νησιού!

Οι τρεις δράστες είχαν καταφέρει να βγάλουν πάνω από 100.000€...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρείς κακοποιοί, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει περισσότερες από 11 διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας.

Οι 3 συλληφθέντες, οι οποίοι είναι υπήκοοι Αλβανίας, Λιθουανίας και Γεωργίας, όπως προκύπτει από την προανάκριση, είχαν συγκροτήσει ομάδα, που η δράση της ήταν πονοκέφαλος για τις αστυνομικές αρχές καθώς παραβίαζαν κλειδαριές, εισέβαλαν σε σπίτια και άρπαζαν ό,τι πολύτιμο εύρισκαν.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής 11 διαρρήξεις που έχουν εξιχνιαστεί, η λεία των κακοποιών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, σε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις, καθώς και η ύπαρξη περισσότερων συνεργών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβασθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα