Έγκλημα

Κινηματογραφική ληστεία στον Ασπρόπυργο – Έκλεψαν εκατοντάδες κινητά

Καταδρομική επιχείρηση σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής πέντε άγνωστοι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου το φύλακα της αποθήκης και στη συνέχεια με δύο μεγάλα φορτηγά που τα οδηγούσαν συνεργοί τους φόρτωσαν εκατοντάδες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που ήταν στην αποθήκη και εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα το ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε η αρχική ομάδα των δραστών βρέθηκε καμένο σε ερημική περιοχή της Ελευσίνας.

Από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα εκτιμάται πως πρόκειται για οργανωμένη σπείρα έμπειρων κακοποιών.

Η αστυνομία εκτιμά ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι συσκευές αυτές θα διακινηθούν παράνομα είτε στη ελληνική αγορά αγορά είτε σε χώρα των Βαλκανίων.

Διαβάστε
Μεγάλη κομπίνα είχε στήσει 53χρονη – Εμφανιζόταν ως συγγενής γνωστού τραπεζίτη κι εξαπατούσε πολίτες

Μεσσηνία: Οι ληστές κρατούσαν όμηρο την υπάλληλο της τράπεζας! Αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή για να τους βρουν

Είχαν στήσει παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου σε κατοικημένη περιοχή – 19 συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Βαριές “καμπάνες” για τα δάνεια 4,1 εκατομμυρίων με πλαστά δικαιολογητικά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα