Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοκαϊνη: Τα… τούβλα με αξία 5,5 εκατομμύρια ευρώ

Κοκαϊνη

Χάλασαν τις… γιορτές οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε όσους ετοιμάζονταν να σπρώξουν στις πιάτσες της κοκαϊνης τα 136 κιλά που εντοπίστηκαν στη Βάρκιζα. Ο Σέρβος έμπορος που συνελήφθη στη Βάρκιζα ετοιμαζόταν να “πλασάρει” ναρκωτικά καθαρής αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ…

Τα ευρήματα των αστυνομικών εντυπωσιακά. Τα πολύχρωμα “τούβλα” με την κοκαϊνη και τις “στάμπες” με σύμβολα και κεφαλές ταύρου οδηγούν στα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Ο 33χρονος Μάρτιν ήταν γνώριμος για υποθέσεις ναρκωτικών στις αρχές της Σερβίας. Στη χώρα του είναι ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στο Βελιγράδι. Το κέντρο όμως φαίνεται ότι είναι και κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Η ξαφνική εγκατάστασή του στη Βάρκιζα, πριν τρεις εβδομάδες, σήμανε συναγερμό.

Φαίνεται ότι ο Μάρτιν είχε έρθει για “μπίζνες”. Η ποσότητα που εντοπίστηκε στη Βάρκιζα είναι εξαιρετικά μεγάλη και θεωρείται ότι δεν προοριζόταν μόνο για τις ακριβές πιάτσες της Αθήνας και ορισμένων χειμερινών θερέτρων εντός της Ελλάδας.

Το κύκλωμα φαίνεται ότι ετοίμαζε προώθηση των ναρκωτικών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν καταφέρει να προωθήσουν ήδη περισσότερα από 240 κιλά κοκαϊνης στην Αθήνα αλλά και αλλού.

Τα κέρδη του κυκλώματος υπολογίζονται στα 15.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη έναν ομοεθνή του, 35 ετών, ενώ αναμένουν σημαντικά στοιχεία να προκύψουν από την έρευνα στα κινητά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 33χρονου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις