Έγκλημα

Κόρινθος: Έπιασαν για εμπρησμό 39χρονο αγρότη – Είχε ξαναβάλει φωτιές!

Στον εισαγγελέα Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο 39χρονος αγρότης, ο οποίος συνελήφθη χθες για εμπρησμό από πρόθεση, για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα στο Καλέντζι Κορινθίας.

Η πυρκαγιά σβήστηκε σχετικά γρήγορα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Κορίνθου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος.

Από την προανάκριση προέκυψε, ότι ο ίδιος είχα βάλει φωτιές στην ίδια περιοχή και το 2007, γι’ αυτό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.

Ο 39χρονος αγρότης κρατείται και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Κορινθία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα