Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορωπί: “Θόλωσα” λέει η 26χρονη – “Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω” έλεγε ο σύντροφός της – Απίστευτες εξελίξεις

Κορωπί: “Θόλωσα” λέει η 26χρονη – “Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω” έλεγε ο σύντροφός της – Απίστευτες εξελίξεις

– Στα δικαστήρια θα βρεθούν σήμερα ο 45χρονος και η 26χρονη μετά το πρωτοφανές έγκλημα στο Κορωπί
– Ανατριχιαστικά όσα εκτυλίχθηκαν το 24ωρο πριν και μετά τη στυγερή δολοφονία
– Είχε προαναγγείλει την πράξη του ο 45χρονος
– Εκτός κινδύνου τα θύματά του, άγνωστο τι θα γίνει με τα 4 παιδιά του
– Μετανιωμένη η 26χρονη για την άγρια επίθεση και τη δολοφονία της 38χρονης

Μια στυγερή δολοφονία με πέντε μαχαιριές λόγω ερωτικής αντιζηλίας, αλλά και ένα παρολίγον μακελειό Κορωπί συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα.
Η 26χρονη νυν σύντροφος του 45χρονου άνδρα δολοφόνησε άγρια με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγό του και εκείνος πήρε μια καραμπίνα και θέλησε στη συνέχεια να σκοτώσει τον πατέρα της καθ’ ομολογία δολοφόνου και όποιον ήταν κοντά του.
Πυροβόλησε, τραυματίζοντας ελαφρά δυο άτομα και στη συνέχεια διέφυγε οπλισμένος μέχρι να καταφέρουν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί βάζοντας τέλος στο πρωτοφανές θρίλερ σχεδόν 24 ωρών.
Η 26χρονη γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά με τον 45χρονο μετά το στυγερό έγκλημα δηλώνει μετανιωμένη. Θόλωσα, λέει, και ζητά συγνώμη.


Το τραγικό είναι πως όπως περιγράφει η αδελφή του συντρόφου της το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος.
Μάλιστα όπως λένε συγγενείς του 45χρονου η 26χρονη δολοφόνος είχε επιδείξει όχι μόνο τον τελευταίο καιρό αλλά επί αρκετά χρόνια επιθετική συμπεριφορά. Είχε, λένε, απειλήσει ακόμη και τη ζωή του ίδιου της του παιδιού.
Κανείς ωστόσο δεν περίμενε το τόσο στυγερό έγκλημα το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε πέντε φορές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της την οποία κατηγορούσε ότι διατηρεί σχέσεις μαζί του.


Το τραγικό είναι ότι ο σύντροφός της μετά τη στυγερή δολοφονία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είχε προαναγγείλει στους αστυνομικούς το τι θα επακολουθήσει.
Θα τους σκοτώσω όλους και ύστερα θα αυτοκτονήσω, είχε πει λίγα λεπτά μετά το έγκλημα. Προσπάθησε να το κάνει μερικές ώρες μετά, όταν πήρε μια καραμπίνα και εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης. Πυροβόλησε σχεδόν στα τυφλά τραυματίζοντας τον άνδρα και τη σύντροφό του, ευτυχώς ελαφρά.
Στη συνέχεια διέφυγε οπλισμένος, όμως ευτυχώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον έπεισαν να παραδοθεί.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ NEWSIT 

Σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του θα βρεθούν στα δικαστήρια για να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή αντίστοιχα για να απολογηθούν.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε