Έγκλημα

Κρήτη: Δρακόντεια μέτρα για το δολοφόνο του κτηνοτρόφου – Φόβοι για αντίποινα

Σε επιφυλακή οι αστυνομικές αρχές μετά την παράδοση του 31χρονου άντρα που σκότωσε εν ψυχρώ τον 25χρονο κτηνοτρόφο το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς φοβούνται ενδεχόμενη βεντέτα... Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης.

Η αστυνομία υπό το φόβο των αντιποίνων από την πλευρά της οικογένειας του θύματος έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα.

Ο 31χρονος, η ταυτότητα του οποίου ήταν γνωστή στις αρχές από την πρώτη στιγμή, από χθες αργά το απόγευμα όπως έγραψε το Flashnews.gr, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, καθώς εμφανίστηκε στις αρχές του Αποκόρωνα, παραδόθηκε και όπως προβλέπεται από τη διαδικασία συνελήφθη.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και έπειτα στον ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση , για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 25χρονου κτηνοτρόφου

Σοκ στην Κρήτη από την άγρια δολοφονία – Σήμερα η κηδεία του άτυχου κτηνοτρόφου

Κρήτη:Κατάρες και φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα