Έγκλημα

Κρήτη: Ένοχος ο 32χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και ενός μήνα καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου o 32χρονος, για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Το δικαστήριο αποφάσισε να έχει η έφεσή του αναστέλλουσα δύναμη, με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα, κάθε 1η και 15, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, πέντε γυναίκες κατέθεσαν ότι έπεσαν θύματα των σεξουαλικών του ορέξεων, ενώ περπατούσαν αμέριμνες σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Ο 32χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη από τις γυναίκες ενώ ζήτησε επίσης, ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα