Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: “Ντου” της Αστυνομίας με συλλήψεις στη λίμνη Πρέβελη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 7 ατόμων για ελεύθερη κατασκήνωση. Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών…

Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί στην Λιμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας, σε τουριστικές περιοχές.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν ένας 50χρονος Έλληνας και μια 30χρονη Αμερικάνα, για κατοχή μικροποσότητας χασίς και παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα άτομα – κατασκηνωτές εκ των οποίων, σε επτά από αυτούς, σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ίδρυσης και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης.

Το προανακριτικό έργο γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα:

Λάρισα: Πήραν από πεζό 1.600 ευρώ αλλά… δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά

Άγιο είχε 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στην Ξάνθη

Κραυγή αγωνίας και πορείες από τους εργαζόμενους στους Δήμους σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κρήτη: Σε γυμναστήριο σχολείου θα φιλοξενηθούν οι 130 μετανάστες από το ιστιοφόρο που βούλιαξε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε