Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Στον ανακριτή ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του (pics, vid)

Κρήτη: Στον ανακριτή ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του (pics, vid)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/6) ο κρατούμενος που τραυμάτισε το Σάββατο θανάσιμα συγκρατούμενό του στις φυλακές Αγιάς, στην Κρήτη. Ο 43χρονος Γεωργιανός βρισκόταν στη φυλακή για τη δολοφονία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.

Το όπλο του φονικού στις φυλακές Αγιάς, όπως μεταδίδει flashnews.gr, ήταν μια μεταλλική βέργα που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο μαχαίρι. Μέχρι στιγμής οι λόγοι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο δεν έχουν διευκρινιστεί και ερευνώνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πληροφορίες αναφέρουν – σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδει flashnews.gr – ότι ερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και να σκότωσε τον συγκρατούμενό του. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Ο 43χρονος ταυτοποιήθηκε αμέσως ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, ενώ στις φυλακές έσπευσε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν να κρατήσουν στην ζωή τον τραυματισμένο Γεωργιανό που δέχτηκε το χτύπημα στην καρδιά. Ο τραυματίας παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε δηλώσεις του διευθυντή των φυλακών:

Σύμφωνα με το flashnews.gr, o 43χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος Γεωργιανός μετά τη σύλληψη του για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και σε δύο χρόνια θα αποφυλακιζόταν.

Με πληροφορίες από flashnews.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις