Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Τους έπιασαν με μισό κιλό κάνναβης

Κρήτη: Τους έπιασαν με μισό κιλό κάνναβης
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Στη σύλληψη δύο ατόμων οδήγησε η αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, στη διάρκεια της οποίας, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης αλλά και χρηματικό ποσό που θεωρήθηκε ως προϊόν αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε αρχικά η “καβάντζα” που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για να κρύβει τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και λίγες ώρες αργότερα, εμφανίστηκε στο σημείο ένας 29χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν συμπατριώτη του 31 ετών, τη στιγμή της αγοραπωλησίας κάνναβης. Στη συνέχεια όπως διαπιστώθηκε οι δύο άνδρες είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην καβάντζα του 29χρονου όπου βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με 330 γραμμάρια κάνναβης, ενώ άλλα 137,7 γραμμάρια βρέθηκαν στο σπίτι του, όπως επίσης μικροποσότητα παραισθησιογόνων ουσιών (μανιτάρια) και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός συλληφθείς ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: CretaPost

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις