Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ξάνθη: Προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων!

Ξάνθη: Προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων!

Η νεαρή γυναίκα υποψιαζόταν ότι η φίλη της φλέρταρε με τον άνδρα που διατηρούσε δεσμό, και όπως φαίνεται αποφάσισε να τη βγάλει από τη μέση, δηλητηριάζοντας τη…

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα σε ορεινό οικισμό του Δήμου Μύκης, και η οποία πλέον λαμβάνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μια νεαρή γυναίκα κατηγορείται ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της, ρίχνοντας υγρό καθαριστικό δαπέδων μέσα στο ρόφημά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiToday.com η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε αυτή την πράξη καθώς είχε υποψίες ότι μπορεί η φίλη της να φλερτάρει τον άνδρα με τον οποίο η ίδια διατηρούσε δεσμό.

Υποψίες ωστόσο είχαν μπει και στο ίδιο το θύμα, για αυτό κάλεσε τη νεαρή γυναίκα και φίλη της για καφέ στο σπίτι ενός τρίτου προσώπου, το οποίο ωστόσο είχαν παγιδεύσει με κάμερα.

Όση ώρα η νεαρή κοπέλα έμεινε μόνη της με τα ροφήματα τους “συνελήφθη” από την κάμερα να βγάζει από την τσέπη της ένα μικρό μπουκαλάκι το οποίο όπως προέκυψε περιείχε υγρό απορρυπαντικό δαπέδου με άρωμα λεμόνι και στη συνέχεια να το ρίχνει μέσα στο ρόφημα της φίλης της.

Το θύμα δεν ήπιε το ρόφημα αλλά το προσκόμισε μαζί με το βίντεο ντοκουμέντο στην Αστυνομία, η οποία ανέλαβε τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, ενώ παράλληλα κατέθεσε μήνυση κατά της, όπως όλα δείχνουν πια, πρώην φίλης της με την υπόθεση να οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η υπόθεση που συζητείται εντόνως στον ορεινό οικισμό αλλά και στα γύρω χωριά έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφήνοντας άφωνους τους περισσότερους.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” στο NewsIt

Σταματούν τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Γκαζάκια σε γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Φθιώτιδα: Στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς

Πρέβεζα: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε 10χρονη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε