Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του 20χρονου ειδικού φρουρού για τη ληστεία των 40.000€

«Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του 20χρονου ειδικού φρουρού για τη ληστεία των 40.000€

Το παζλ της σχέσης μεταξύ του 20χρονου ειδικού φρουρού και του εμπόρου αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη προσπαθούν να λύσουν μέσα από πληροφορίες που συλλέγουν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ρίξουν φως στην παραβατική συμπεριφορά του νεαρού αστυνομικού ο οποίος μαζί με τον 37χρονο συνεργό του συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της ληστείας και της εκβίασης κατά του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι δυο άνδρες (ο ειδικός φρουρός και ο έμπορος) δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους καθώς φημολογείται πως όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά διατηρούσαν και μια φιλική σχέση που φαίνεται για κάποιους σημαντικούς λόγους να χάλασε.

Click4more Έτσι λήστεψε ο 20χρονος ειδικός φρουρός τον έμπορο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη

Προς το συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αστυνομικοί και από τα πρώτα λόγια του 37χρονου συνεργού του, ο οποίος κατά την σύλληψη του, υποστήριξε πως ο 20χρονος γνώριζε πως ο έμπορος αυτοκινήτων είχε στο σπίτι του χρήματα.

Η συγκεκριμένη ομολογία, η οποία εξετάζεται, από την στιγμή που θα έχει ισχύ θα απαντήσει ένα από τα πρώτα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί και είναι το πως ο 20χρονος γνώριζε τόσες πολλές λεπτομέρειες για την επιχειρηματική ζωή του εμπόρου αυτοκινήτων, ο οποίος επίσης συνελήφθη καθώς από τις έρευνες στο σπίτι του στα νότια προάστια βρέθηκαν σακουλάκια κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Από την άλλη οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν τα πάντα γύρω από την ζωή του 20χρονου ειδικού φρουρού, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο το παρελθόν του ατόμου που εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει καταταγεί στο Σώμα, είναι “καθαρό”. 

Από ώρα σε ώρα ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ληστεία των 40.000 ευρώ

Σύμφωνα με τα μέχρι στοιχεία ο 20χρονος ειδικός φρουρός φέρεται να απείλησε τον έμπορο αυτοκινήτων ότι αν δεν του έδινε 40.000 ευρώ θα του «φόρτωνε» ναρκωτικά.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα χθες στις αρχές όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί και την ώρα που έβγαινε από κατάστημα του στην Λεωφόρο Αργυρουπόλεως στην Αργυρούπολη ένας 20χρονος Ειδικός Φρουρός μαζί με ένα ακόμα άτομο τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Ο Ειδικός φρουρός μάλιστα φορούσε την στολή του και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο επιχειρηματίας στην αστυνομία, τον απείλησε ότι αν δεν του δώσει 40.000 ευρώ θα του «φορτώσει» ναρκωτικά. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το θύμα, του έδειξαν και τα σακουλάκια με ποσότητες ναρκωτικών.

Ο έμπορος αυτοκινήτων τους οδήγησε στον σπίτι του στην Αργυρούπολη. Εκεί, όπως είπε, τον έδεσαν και του πήραν 40.000 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κατάφερε να λυθεί και βγήκε έντρομος έξω φωνάζοντας «ληστεία, ληστεία».

Τότε, ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο έμπορος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και τους υπέδειξε ποιος έκανε την ληστεία με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν άμεσα. Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες του στο facebook έχει διακρίσεις στο καράτε.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, βρήκαν στο σπίτι του εμπόρου αυτοκινήτων μικροποσότητα χασίς και προχώρησαν στην σύλληψη του.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι έγιναν και κατ’ οίκον έρευνες, τόσο στο σπίτι του ειδικού φρουρού, όσο και του συνεργού του.

Επίσης, ερευνάται δραστηριότητα του ειδικού φρουρού, ο οποίος είχε βρεθεί εκτός υπηρεσίας να ρωτάει θύματα ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δείχνοντας ερευνητικό ενδιαφέρον στα πλαίσια της υπηρεσίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις