Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεσπά η μητέρα του σχεδιαστή μόδας που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά: Έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας

Ξεσπά η μητέρα του σχεδιαστή μόδας που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά: Έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας

Για προσωπική του χρήση ήταν η κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή του. Αυτό υποστηρίζει η μητέρα του σχεδιαστή μόδας που συνελήφθη, μαζί με άλλα δυο άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών και έχει προφυλακιστεί.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή  -live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA και τόνισε πως ο γιος της έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική χρήση. Ο σχεδιαστής μόδας κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη σε «επώνυμους» πελάτες.

«Σαν κάθε μάνα θα πω τα καλύτερα για το παιδί μου εγώ. Αυτό βέβαια μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς από μία έρευνα που θα κάνετε στο περιβάλλον που ήταν και εργάστηκε, με τις επιδείξεις που έκανε και με τα πρόσωπα, όλα αυτά που συνεργάστηκε. Δεν μου έλεγαν “όμορφο παιδί”, μου έλεγαν “έχεις το καλύτερο παιδί”. Συνέχισε και να αγωνίζεται μετά το μεγάλο ατύχημα που είχε. Αγωνίστηκε πολύ ακόμα και με σίδερο στο πόδι το 2013… Έκανε επιδείξεις, έκανε κατασκευές, έχει πάρει βραβεία για τα ρούχα που έδειξε… Έχει ένα λαμπρό επαγγελματικό παρελθόν.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι προσωπικά δικό του, αφορά τον εαυτό του. Ό,τι έκανε το έκανε για το εαυτό του. Γιατί αυτή η αυστηρότητα… Έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά που σας λέω, τα έχουν καταθέσει στη δικογραφία χαρτιά, τα πάντα. Από εκεί και πέρα δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είδα και αυτό με έχει στενοχωρήσει αφάνταστα. Δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν το παιδί μου. Δεν έχει εμπλακεί πουθενά, η μόνη εμπλοκή που έχει είναι ο εαυτός του» είπε.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο αλλοδαπός φωτογράφος προφυλακίστηκε αμέσως, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 8.000 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις