Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Απολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός – Αρνήθηκε τα πάντα

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Απολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός – Αρνήθηκε τα πάντα

«Σκυτάλη» πήραν σήμερα (05.03.2019) ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, που κατηγορούνται για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι με έδρα γνωστό εστιατόριο σούσι.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χ. Π. και υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ηθοποιός, μέτοχος μαζί με τον γιό της στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, αναφέρθηκε στο συνδιοκτήτη του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο και ευαίσθητο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Ο δικηγόρος της γνωστής ηθοποιού Δ.Μ. η οποία κατηγορείται για την υπόθεση δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του δεν θα εμφανιστεί για να απολογηθεί και δήλωσε ότι έκανε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος συμμέτοχος του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα».

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν κι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Η δίκη συνεχίζεται στις 21 Μαρτίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις