Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθωώθηκαν όλοι οι… διάσημοι!

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθωώθηκαν όλοι οι… διάσημοι!
ΑΠΕ - ΜΠΕ (αρχείο)

Με αθωώσεις και παραγραφές έπεσε η αυλαία της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας με επώνυμους κατηγορούμενους για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με έδρα εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Οι δικαστές αποφάσισαν την απαλλαγή ενός επιχειρηματία, ενός γνωστού παρουσιαστή, μιας ηθοποιού και του γιου της, καθώς όπως είπαν, “δε γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο εστιατόριο στο Κολωνάκι όπου ήταν μέτοχοι”.

Για τους “επώνυμους” πελάτες του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων διάσημη ηθοποιός και σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία με εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις, το δικαστήριο αποφάσισε για την μεν ηθοποιό να μην τιμωρηθεί, ενώ για τη σύζυγο του επιχειρηματία αποφάσισε την ενοχή της για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Αδίκημα ωστόσο, το οποίο έχει παραγραφεί.

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση και συμμορία, ενώ μετέτρεψε την αρχική κατηγορία της ιδιαίτερης διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, σε απλή διακίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να “σπάσουν” τα ισόβια.

Κολωνάκι: Σε δήλωσή του ο συνήγορος της γνωστής ηθοποιού Δ.Μ, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε:

“Το δικαστήριο με την απόφασή του έθεσε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις, αποκαθιστώντας τις υπερβολές και τις αδικίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης. Η αθώωση της εντολέα μου Δ.Μ, γνωστής ηθοποιού, την παραδίδει λευκή στην κοινωνία και είναι απάντηση στο διασυρμό που υπέστη, όπως και η αθώωση σειράς άλλων αδίκων κατηγορηθέντων. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τους ανωτέρω λόγους καθώς και επιπλέον για το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν επηρεάστηκε από την υπερβολική για το πραγματικό μέγεθός της και επί σειρά ετών δημοσιότητα της υπόθεσης”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις